bel ons +31 (0)85 044 18 96

Referenties

Zij werken met PS!

In deze filmpjes vertellen producenten na afloop van een marketingworkshop hoe zij samenwerken met PS. Laat je inspireren!


Producenten
Groothandels
Afnemers
"Tijdens de workshopdag allerlei relevante informatie gehad toegespitst op onze branche. Daarnaast veel hulp gehad bij het maken van de link naar ons persoonlijke foodbook op onze website. Een erg prettige samenwerking! "
Bresc - Truusje van Maastrigt
"De combinatie van een medewerker marketing en kwaliteit tijdens deze workshop hebben wij als erg nuttig ervaren. De afdeling kwaliteit werkte al met PS in foodservice maar kon dit nog verder uitwerken. Marketing was niet op de hoogte van de mogelijkheden binnen PS in foodservice. Op zeer korte termijn zal de koppeling op de website van de bakkerij geplaatst worden zodat klanten en consumenten nog meer informatie over de producten kunnen inzien. Dat de informatie altijd actueel en geupdate is via PS in foodservice is zeker een pluspunt. Vol enthousiasme gaan onze afdelingen na deze cursusdag samen aan de slag."
"Door de database van PS in foodservice is het erg makkelijk te realiseren om onze productspecificaties te communiceren met onze bezoekers van de website. Wij hebben de button van PS op onze website geplaatst en die gelinkt met onze productcatalogus bij PS. Zie hier het resultaat! In de tussentijd hebben wij al van meerdere klanten een positieve terugkoppeling gehad. Zij kunnen nu zelf gericht en snel de benodigde informatie downloaden en direct verwerken."
MAQSfood - Frank Bloemen
"PS in foodservice helpt ons om productspecificaties beschikbaar te stellen voor onze handelspartners en klanten. Onze klanten hebben de voorkeur om op één plek de specificaties van onze producten te vinden. Met PS kan dat! Het is een handige tool en we besparen veel tijd omdat de klant zelf informatie kan vinden. Alle wijzigingen worden automatisch via GS1 doorgegeven aan PS. Hierdoor zijn we verzekerd van specificaties die altijd up-to-date zijn. Ook onze accountmanagers gebruiken ons FoodBook op Maat, hiermee kunnen zij in 3 klikken de klanten voorzien van antwoorden!"
Salomon FoodWorld - Remco Kerssens
"Wij borgen onze productinformatie bij PS in foodservice zodat onze afnemers in de horeca, catering en zorg ook makkelijk toegang hebben tot de informatie. Wij vinden transparantie over onze producten belangrijk en willen service bieden tot de eindgebruiker. PS in foodservice zorgt er voor dat de informatie veel verder komt dan de groothandel."
Van Gelder Groente & Fruit - Demis van Kouwen
"De database van PS in foodservice is voor Dawn Foods en voor haar klanten een gestructureerde, effectieve & overzichtelijke database waarin onze specificaties worden bijgehouden. Hierdoor zijn onze specificaties dag en nacht toegankelijk voor een breed scala van (potentiële) afnemers! "
Dawn Foods Benelux - Janet Spiering | Cluster Director Benelux
"Van Oordt heeft een breed assortiment, daarom is het makkelijk en efficiënt om gebruik te maken van een online database waarmee je belangrijke productinformatie eenvoudig kan delen. We hebben op onze eigen website een koppeling met PS in foodservice gemaakt, dat scheelt ons veel werk en de kans op verouderde informatie wordt verkleind!"
Van Oordt - Petra de Jong | Marketingmanager
"Werken met PS in foodservice is voor mij ideaal. Ik ben zelf verkoper en heb geen kaas gegeten van productspecificaties. Nu voert PS alles voor mij in en staat de productinformatie er helemaal goed bij. Ik kreeg steeds meer vragen – ook van de consument – over voedingswaarde, allergenen en ingrediënten. Alle informatie is nu gewoon voor iedereen beschikbaar in de database van PS in foodservice. PS neemt mij veel werk uit handen!"
Pop & Sweet Company - Ronald De Jong
"Wij werken met PS in foodservice. De voordelen van in de Cloud werken zijn legio, alleen al omdat alle klanten 24/7 beschikking hebben tot de meest actuele productinformatie. Dat is een erg veilige gedachte. Wij hebben ons assortiment met onze Digitale Catalogus in PS ook op onze website geplaatst, inclusief uitgebreide zoekfunctie.   Naast het voordeel van toegankelijke informatie, bespaart het onze afdeling kwaliteit erg veel werk!"
Brugel Food Products BV - Frank van de Sande
"Wij hebben in PS in foodservice een partner gevonden die een zeer complete database heeft ontwikkeld en daarmee in staat is de gebruikers op vele vlakken te “ontzorgen”. Ontzorgen staat bij Interkring Vers hoog in het vaandel!"
Interkring Vers - Loes Meijs | Marketingmanager
"HMSHost werkt al bijna drie jaar met informatie uit PS in foodservice. PS in foodservice is een toegankelijk systeem. Daarnaast zijn wij erg positief over de samenwerking om samen een volledige dekking van het assortiment te realiseren. Samen kan de match het best vergroot worden"
HMShost - Maarten van der Linden
"Wij gebruiken PS in foodservice op verschillende manieren. Zo kunnen we producten opzoeken via het Foodbook. Ook hebben wij via PS een Digitale Productcatalogus, met alleen ons eigen assortiment.   Het voordeel van PS is dat productspecificaties op één centrale plaats beschikbaar zijn. Wij hoeven dus geen specificaties meer op te vragen bij fabrikanten, maar hebben deze direct tot onze beschikking. Dit scheelt veel tijd!  "
LUMC - Mirjam Deegens | adviseur voeding