bel ons +31 (0)85 044 18 96

Wat vindt PS in foodservice belangrijk?

PS in foodservice wil graag zoveel mogelijk handwerk uit de keten halen.

Dit handwerk gebeurt nog steeds op veel te veel plekken:

  • De producent stuurt handmatig productinformatie op aanvraag van de groothandel of klant.
  • Ook vult de producent nog handmatig bronbestanden voor groothandels.
  • De groothandel verwerkt deze informatie handmatig in het eigen systemen.
  • En de groothandel vult handmatig de bestelsite met productinformatie.
  • Groothandels en klanten werken met veel verschillende systemen waarin de producent informatie invoert. 
  • De producent typt zelf ook op verschillende plekken productinformatie over om bijvoorbeeld een etiket op te maken.
  • Wijzigingen in productinformatie moeten handmatig verwerkt worden.
  • De afnemer heeft ook informatie nodig die zij handmatig invoeren in hun eigen systemen.

PS in foodservice wil op al deze plekken rust en gemak in de keten brengen. Dit door te koppelen met verschillende systemen. Productinformatie hoeft dan niet meer handmatig opgestuurd te worden naar veel verschillende klanten en wijzigingen worden automatisch verwerkt. Zo is er ook veel minder kans op fouten! Heb je een vraag over hoe jij het handwerk kan beperken? Wij hebben hier veel ervaring in. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee! 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen, altijd - ook als er buiten de deur gegeten wordt -  toegang heeft tot goede productinformatie. Vooral allergenen zijn belangrijk, maar bijvoorbeeld ook herkomst, duurzaamheid en voedingswaarde. Iedereen moet namelijk kunnen vertrouwen op wat ze eten. Wij werken bij PS in foodservice elke dag hard om ervoor te zorgen dat de productinformatie soepel door de keten gaat en makkelijk toegankelijk is voor iedereen die dat nodig heeft. 

 

 

 

 


terug